iconstyle.al > Video

Kjo është video e propozimit për martesë që ndodhi tre ditë më në aeroportin e Rinasit, në Tiranë. Çifti kishte një vit larg njëri-tjetrit dhe u takuan kështu!

Pas muajsh pritjeje më në fund përfundoi, nata e sezonit të çmimeve dhe ekstravaganca e tapetit të kuq të përvitshëm, “Academy Awards” 2016. Para ndarjes së çmimeve artistët shkelën në tapetin e kuq, duke shfaqur disa nga momentet më të…