iconstyle.al > RRETH NESH

ICONSTYLE.AL është një platformë online e cila operohet nga ICON Group, ku mund të gjeni kryesisht lajme të fushës se modës.

Cilësitë që karakterizojnë ekipin tonë janë: krijimtaria, entuziazmi, këmbëngulja, aftësitë individuale dhe aftësitë për të bashkëpunuar në grup, gadishmëria për të pranuar çdo vërejtje dhe çdo kërkesë të vizitoreve të faqes.