Horoskopi ditor: 14 gusht 2023

Horoskopi ditor: 21 shtator 2023

Dashi Dita e sotme do jetë shumë e favorshme për dashurinë. Pjesa më madhe e çifteve do përjetojnë momente të këndshme dhe bashkëpunimi do arrijë majat. Beqarët do jenë më e entuziastë dhe do tregohen të hapur ndaj...

Horoskopi ditor: 20 shtator 2023

Horoskopi ditor: 20 shtator 2023

Dashi: Sot është një ditë në të cilën duhet të përdorni logjikën. Mund të merrni një letër ose telefonatë shqetësuese dhe të papritur, ndoshta me para. Personi që komunikon me ju ndoshta po vepron nën një ide të gabuar,...

Horoskopi ditor: 19 shtator 2023

Horoskopi ditor: 19 shtator 2023

Dashi: Një mik mund të ketë disa ide skandaloze, të papërshtatshme për të fituar para, Dashi. Pavarësisht se çfarë përfshijnë, ju ndoshta do të filloni duke dëgjuar vetëm për të qenë të sjellshëm dhe më pas do të përfundoni...

Horoskopi ditor: 18 shtator 2023

Horoskopi ditor: 18 shtator 2023

Dashi: Ju mund të jeni në një bllokim financiar tani, Dashi. Stresi i situatës ju bën të mendoni për disa zgjidhje radikale. A do të përfitonte vërtet familja juaj nëse do të merrnit një punë të dytë? Besojuni një...

Horoskopi ditor: 12 Shtator 2023

Horoskopi ditor: 17 shtator 2023

Dashi: Pikërisht kur menduat se gjërat ishin rregulluar, jeta merr një kthesë tjetër. Dita e sotme sjell një tjetër nga ato kthesa, ndaj prit, Dashi. Mund të merrni disa informacione që kanë një ndikim dramatik në jetën tuaj....

Horoskopi ditor: 12 Shtator 2023

Horoskopi ditor: 16 shtator 2023

Dashi: Sot mund ta keni të nevojshme të refuzoni një ftesë për një ngjarje shoqërore, Dashi, dhe nikoqiri për ndonjë arsye mund të duket i ofenduar. Miku juaj ndoshta është i mbingarkuar dhe i stresuar dhe i prirur...

Horoskopi ditor: 14 gusht 2023

Horoskopi ditor: 15 shtator 2023

Dashi Ti je pjesa që mungon sot e enigmës, Dashi. Si rezultat, njerëzit do të kërkojnë nga ju për përgjigje. Lajmi i mirë është se do t'i keni gati. Beso ne vetvete. Informacioni dhe idetë e reja mund...

Faqe 1 nga 379 1 2 379
Te Fundit