Çfarë e shkakton të qarit pa arsye?

Çfarë e shkakton të qarit pa arsye?

Të qash mund të ndodhë për shumë arsye. Edhe kur e qara duket e pazakontë, ka të ngjarë të ketë ndonjë shpjegim logjik. Depresioni për shembull mund t’ju bëjë të ndiheni të trishtuar dhe të pashpresë, duke ju...

15 Maji, Dita Ndërkombëtare e Familjes

15 Maji, Dita Ndërkombëtare e Familjes

Dita Ndërkombëtare e Familjeve është një ditë e veçantë më 15 maj çdo vit. Është një kohë kur ne e kuptojmë rëndësinë e familjeve në jetën dhe shoqërinë tonë. Kjo ditë tregon sesi familjet tradicionale dhe jotradicionale formojnë...

Faqe 1 nga 357 1 2 357


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit
Shkarko Snapfood dhe fito 10% ulje në porosinë e parë