iconstyle.al > Të gjitha > Paraqitjet më të mira të “Golden Globes” në 10 vite

Paraqitjet më të mira të “Golden Globes” në 10 vite

“Golden Globes” ka mundësinë fantastike për aktoret që të jenë më krijuese me zgjedhjet e tyre. Kush do ta harrojë fustanin e Reese Witherspoon, nga Nina Ricci, apo të Emma Stone nga koleksioni Calvin Klein? Shikoni modën që solli brenda një dekade “Golden Globes” dhe zgjidhni paraqitjen më të paharrueshme.

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.