iconstyle.al > Video > 14 herët që tregojnë se Amal Clooney është “mishërimi” i Jackie Kennedy

14 herët që tregojnë se Amal Clooney është “mishërimi” i Jackie Kennedy

Jackie Kennedy duket se është frymëzim i Amal Clooney

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.