iconstyle.al > Përdorimi i të dhënave te vizitorëve

Ne do të përdorim informacionin e dhënë nga ju për të identifikuar vizitorët e faqes tone; për qëllime statistikore rreth përdoruesve; për t’ju dërguar informacione dhe lajme të cilat ne mendojme se do të jenë të dobishme ose te cilat ju i keni kërkuar nga ne, përvecse kur nuk keni kërkuar të kontaktoheni për këto qëllime.

Faqja mund të përmbajë reklama të palëve të treta, linke të faqeve të tjera ose korniza të faqeve të tjera. Ju lutemi të jeni të vetëdijshëm se ne nuk mbajmë përgjegjësi për Politikën e Privatësisë, përmbajtjen e këtyre palëve të treta ose faqeve të tjera, apo për ndonje palë të tretë të cilës ne i transferojmë të dhënat tuaja në përputhje me Politikën tonë të Privatësisë.