iconstyle.al > ICONstars

Atë vjeshtë, “Instagrami” mbërriti në Apple’s app store i shoqëruar nga një përshkrim i thjeshtë “Të bëjmë fotografitë e telefonave të shpejta, të thjeshta, të bukura”. 6 Tetor 2010, shënoi kështu lindjen e një aplikacioni që sot ka më…

Një nga pikëpyetjet më të mëdha që njerëzit më bëjnë më shpesh, ka të bëjë me lumturinë e të qenit i/e beqar/e. Pra: je mirë apo vuan ? Si je ? Si je ti që nuk ke gjetur akoma…

Si një pjesë jetike e qytetërimit shqiptar, veshjet tradicionale luajnë një rol të rëndësishëm në historinë dhe kulturën e vendit tonë. Sot përgjithësisht shqiptarët veshin rroba moderne, në jetën e tyre të përditshme, jo shumë ndryshe nga homologët e…

*Nga Desantila Vatnikaj Shumë shpesh, me ose pa vetëdije ne i lejojmë opinionet e njerëzve që të kenë impakt të fortë, në ndjenjën tonë të vetëvlerësimit. Veçanërisht të rinjtë, adoleshentët, të cilët po bashkëjetojnë në një botë ku më…