ICONstyle > Horoskopi

Dashi Asnjë planet nuk do ndikoje drejtpërdrejt ne jetën sentimentale te çifteve. Duhet te tregoheni paksa me te organizuar dhe te mendoheni mire para se te flisni. Për beqaret ndikimi i planetëve do jete mjaft pozitiv. Ka shume gjasa…

Dashi  Ditë e turbullt për të gjithë ata që janë në çift. Do jeni me humor të keq që në mëngjes dhe do e kritikoni pa fund atë që keni në krah. Fatmirësisht ai do jetë më i kuptueshëm…

Dashi Merrini vendimet duke ruajtur ekuilibrin dhe duke shmangur reagimet gjaknxehta. Duhet patjetër të tregoheni të kujdesshëm. Nëse do t’ia lejoni, një familjar do të jetë i lumtur t’ju ndihmojë. Mos lini që kjo mundësi t’ju ikë. Përfitoni. Demi…

Dashi Do t’i ndani idetë tuaja me të tjerët dhe do të merrni miratime nga ata që i vlerësoni. Dhe mos u shqetësoni, askush nuk do të ankohet, nëse lëni mënjanë ndonjë hollësi me pak rëndësi. Në horizont shfaqen…

Dashi Do të flisni dhe do të mendoni me nxitim. Ritmet do të jenë shumë të shpejta. Por në të njëjtën kohë rrezikoni që të jeni shumë impulsiv. Veproni, merrni vendime, por duhet të analizoni çdo gjë me qetësi…

Dashi  Falë mbështetjes që do iu japë Urani, marrëdhënia juaj në çift do jetë më e bukur se disa ditë më parë. Nuk do kërkoni më të dominoni mbi tjetrin dhe do tregoheni më të kuptueshëm. Beqarët nuk duhet…

Dashi Jeta në çift do jetë e qetë dhe pa asgjë të veçantë gjatë kësaj dite. Do ndiheni mirë pranë partnerit/es dhe nuk do keni as mosmarrëveshjen më të vogël. Beqarët do jenë më me fat dhe do përjetojnë…

Dashi  Jeta juaj në çift do jetë shumë e qetë gjatë kësaj dite. Do rivendosni bashkëpunimin dhe gëzimi do iu pushtojë. Do jetë një nga ditët që keni ëndërruar. Për beqarët do favorizohen dashuritë platonike, por jo ato reale….

Dashi Ju dhe pjestarët tuaj të familjes, mund të jeni duke diskutuar mundësinë për të bërë disa ndryshime. Kjo mund të lidhet më rimodelimin e shtëpisë apo me dëshirën për tu zhvendosur diku tjetër. Nevoja për ndryshim është e…