Qeni

A preken qentë nga Alzheimer?

Fatkeqësisht, Alzheimeri është një sëmundje që e dëgjojmë gjithnjë e më shpesh, sidomos tek të moshuarit. Pacienti humbet kujtesën, disa funksione të trurit të tij janë të dëmtuara, me pasojë ndryshimin e ndjeshëm të jetës shoqërore. Dhe mund...

Studimi: Pse “Fast Food” shkakton depresion?

Studimi: Pse “Fast Food” shkakton depresion?

Ngrënia e ushqimeve të pashëndetshme është një nga gjërat më të këqija që mund t'i bëni trupit dhe gjithashtu mendjes tuaj. Sipas ekspertëve njerëzit që hanë rregullisht “fast food” që përmbajnë shumë sheqerna dhe yndyrna, kanë më shumë...

Faqe 2 nga 7314 1 2 3 7 314
Shkarko Snapfood dhe fito 10% ulje në porosinë e parë