Qeni

A preken qentë nga Alzheimer?

Fatkeqësisht, Alzheimeri është një sëmundje që e dëgjojmë gjithnjë e më shpesh, sidomos tek të moshuarit. Pacienti humbet kujtesën, disa funksione të trurit të tij janë të dëmtuara, me pasojë ndryshimin e ndjeshëm të jetës shoqërore. Dhe mund...

20 maj, Dita Botërore e Bletëve

20 maj, Dita Botërore e Bletëve

Dita Botërore e Bletës festohet çdo vit më 20 maj. Çdo vit në këtë ditë, të gjithë individët do të fokusohet në rëndësinë e ruajtjes së bletëve të mjaltit. Në 18 tetor 2017, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve...

Shenja depresioni

Shenjat që tregojnë se vuani nga depresioni

Puna dhe problemet ndikojnë te disa njerëz që të mos kenë kohë të merren me gjendjen e tyre emocionale. Depresioni është njëri nga “vrasësit” më të mëdhenj të funksionimit normal të organizmit dhe varësisht nga forma, duhet të...

Faqe 1 nga 4 1 2 4
Shkarko Snapfood dhe fito 10% ulje në porosinë e parë