5 librat që duhet të lexoni nga Marquez

5 librat që duhet të lexoni nga Marquez

Gabriel Garcia Marquez la pas vepra të pavdekshme! Nobelisti i famshëm kolumbian u nda nga jeta në moshën 87-vjeçare, por la pas një pasuri të vërtet librash dhe pesë prej të cilave ju duhet t’i lexoni patjetër. Njëqind...

Faqe 79 nga 80 1 78 79 80


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit