Skluptura unike ‘Pesha e Mendimit’

Skluptura unike ‘Pesha e Mendimit’

Kjo sklupturë e quajtur ‘The weight of thoughts’ (pesha e mendimit), është krijuar nga Thomas Lerooy, e cila përshkruan më së miri se si një individ ‘mbyt’ veten duke u zhytur në mendime të tepërta. Duke u mbështetur...

Fakte interesante rreth gjumit

Fakte interesante rreth gjumit

1. Jo të gjithë ëndërrojnë me ngjyra Rreth 12% e njerëzve ëndërrojnë bardh e zi. Deri në shpikjen e televizorit me ngjyra, kjo përqindje ishte shumë më e madhe - afërsisht dy të tretat e popullsisë. 2. Interneti...

Ngjyra e zezë dhe veçantia e saj

Ngjyra e zezë dhe veçantia e saj

E zeza nuk është një ngjyrë primare, dytësore në fakt, e zeza nuk është në rrotën e ngjyrave sepse nuk konsiderohet një ngjyrë. Janë të gjitha ngjyrat. Ose më mirë, thithja e të gjitha ngjyrave. E zeza thith...

Faqe 4 nga 5 1 3 4 5
Shkarko Snapfood dhe fito 10% ulje në porosinë e parë