Horoskopi ditor: 1 Dhjetor 2023

Horoskopi ditor: 1 Dhjetor 2023

Dashi: Mund të ketë një furi aktiviteti rreth jush, por ju do të jeni në gjendje ta përballoni atë. Sharmi juaj do t'ju kalojë në çdo derë. Ju duhet të jeni në gjendje të mashtroni shumë gjëra në...

Horoskopi ditor: 14 gusht 2023

Horoskopi ditor: 30 Nëntor 2023

Dashi: Duket sikur po ecën përpara përsëri. Tani që po planifikoni për të ardhmen, mund të regjistroheni në një program arsimor ose të bëni një udhëtim. Mos u mahnitni aq shumë nga këndvështrimi i ndritshëm i sotëm sa...

Horoskopi ditor: 27 nëntor 2023

Horoskopi ditor: 28 nëntor 2023

Dashi:Idetë kreative mund t'ju shmangin sot. Ju mund të keni një dëshirë për të bërë diçka artistike, por me vetëm disa nocione të paqarta, dhe ato mund të mos ju pëlqejnë. Kjo është një ditë e mirë për...

Horoskopi ditor: 27 nëntor 2023

Horoskopi ditor: 27 nëntor 2023

Dashi: Kjo është një ditë për t'u drejtuar nga brenda dhe jo nga jashtë. Është gjithashtu një gjë e mirë, sepse bota e jashtme nuk është shumë e këndshme. Asgjë nuk duket se po shkon siç duhet. Çeqet...

Horoskopi ditor: 24 shtator 2023

Horoskopi ditor: 24 Nëntor 2023

Dashi Sigurohuni që komunikimi juaj të jetë i sinqertë dhe pasionant. Nëse ka një ton zemërimi, zhgënjimi ose pakënaqësie, njerëzit me të cilët po komunikoni nuk do të jenë shumë të përgjegjshëm ose mbështetës ndaj nevojave tuaja. Jini...

Horoskopi ditor: 24 shtator 2023

Horoskopi ditor: 23 Nëntor 2023

Dashi Kjo është koha juaj për të shkëlqyer. Ju keni më shumë ndikim në karrierën tuaj nga sa e mendoni. Të tjerët ju respektojnë dhe besojnë në idetë tuaja. Punoni fort për të arritur qëllimet tuaja. Do të...

Horoskopi ditor: 24 shtator 2023

Horoskopi ditor: 17 Nëntor 2023

Dashi Hëna dhe Mërkuri do bëhen bashkë gjatë kësaj dite dhe do ju bëjmë më të logjikshëm dhe largpamës. Për ju të dashuruarit qetësia do mbizotërojë gjithë kohës. Marrëdhënia me partnerin nuk do jetë e jashtëzakonshme, por të...

Horoskopi ditor: 16 nëntor 2023

Horoskopi ditor: 16 nëntor 2023

Dashi: Publikimet mund të sjellin disa njohuri të reja magjepsëse në rrugën tuaj. Do të dëshironi ta diskutoni me miqtë. Bisedat për çdo temë duhet të jenë informuese dhe të dobishme, pasi mendja juaj është kaq perceptuese dhe...

Horoskopi ditor: 14 nëntor 2023

Horoskopi ditor: 15 nëntor 2023

Dashi: Sido që të zgjidhni, keni forcë për të punuar, kështu që ndaloni të shqetësoheni për vendimin tuaj. Njerëzit do të jenë si stuko në duart tuaja. Qasja juaj e qetë dhe diplomatike qetëson edhe mosmarrëveshjet më të...

Horoskopi ditor: 14 nëntor 2023

Horoskopi ditor: 14 nëntor 2023

Dashi: Qëndrimi juaj i zgjuar dhe social mund të mos vlerësohet, duke pasur parasysh gjendjen emocionale dhe të matur të ditës. Ju rregulloni veshjen tuaj për të pasqyruar modelet aktuale të motit. Nëse visheni me mëndafsh, nuk do...

Horoskopi ditor: 24 shtator 2023

Horoskopi ditor: 13 Nëntor 2023

Dashi Një pamje e re, veshje e re dhe miq të rinj do t’ju bëjnë të ndiheni ndryshe. Bashkëshorti/bashkëshortja juaj do të jetë i jashtëzakonshëm sot. Mund të merrni një surprizë të këndshme nga dashuria e jetës suaj....

Horoskopi ditor: 24 shtator 2023

Horoskopi ditor: 9 Nëntor 2023

Dashi Dikush do t’ju marrë nën krahun e tij ose të saj. Kjo mbështetje shtesë do të jetë me përfitim të madh për ju tani. Mos i rezistoni kësaj ndihme. Ky përforcim është çelësi i saktë që po...

Faqe 1 nga 205 1 2 205


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit