iconstyle.al > Aktualitet > Fotot më të mira të ditës: 12 tetor 2017

Fotot më të mira të ditës: 12 tetor 2017

Londër, Britani të Madhe

Portret Armada i Elizabeth I është zbuluar pas pastrimit në Shtëpinë e Mbretëreshës, Greenwich.

Fotografia: Leon Neal / Getty Images

 

Nju Jork, SHBA

Roboti humanoid Sophia merr pjesë në një takim mbi inteligjencën artificiale dhe zhvillimin e qëndrueshëm në selinë e OKB-së

Fotografia: Xinhua / REX / Shutterstock

 

Kandersteg, Zvicër

Alpinisti Dani Arnold kalon një pjesë të Breitwangflue.

Fotografia: Thomas Senf / Mammut / AP

 

Nevsehir, Turqi

Xhandarët patrullojnë për ruajtjen e sigurisë në rajonin historik të Kapadokias.

Fotografia: Sercan Kucuksahin / Anadolu / Getty Images

 

Moskë, Rusi

Një çift reflektohet në një pellg ndërsa ecin pranë Kullës Spasskaya të Kremlinit.

Fotografia: Kirill Kudryavtsev / AFP / Getty Images

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.