iconstyle.al > Bukuri > Beauty and Celebrity > Ku ishte më parë! Floriana Garo sapo i bëri flokët e kuqe

Ku ishte më parë! Floriana Garo sapo i bëri flokët e kuqe

Nuk prisnim në të vërtetë, që Floriana Garo do bënte ndonjëherë ndonjë ndryshim shumë të dukshëm në pamje. Megjithatë, me largimin nga televizioni dhe jetën e re në Gjenevë të Zvicrës ka ardhur dhe ndryshimi në flokët e Florianës.

Mos prisni ndonjë model ekstravagant. Thjesht i ka lyer. Megjithatë kjo ngjyrë e kuqe, gati në karotë, edhe pse e theksuar nga filtrat, është një ndryshim i madh për pamjen klasike të Florianës.

Ajo ka ndryshuar disa herë nuancat e flokëve, megjithatë me flokë kaq të kuq nuk e mbajmë mend. Ku ishe më parë Floriana!

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.