Si gruaja-gruas: Sa pjeshkë qenke bërë!

Si gruaja-gruas: Sa pjeshkë qenke bërë!

Nga Denisa Çerma “Gruaja per gruan”, “Woman power”, “Mbeshtesim njera-tjetrën” … PO, edhe unë i kam përdorur këto togfjalësha, ose hashtage…, u kam bërë dhe “like” pa ngurruar madje sa herë kam parë gratë me gratë duke “u...

Faqe 1 nga 5 1 2 5


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit