ICONstyle > Stil jetese

Ernest Hemingway lindi 21 korrik 1899 në Çikago. Ai kaloi rininë i dhënë pas peshkimit e gjuetisë dhe më vonë tregoi historitë e tyre lidhur me këto dy pasione. Në ndërkohë, fillon të merret me gazetari pranë « Kansas…

E bardha është sintetizimi i të gjitha ngjyrave.Është ngjyra e pastertisë,dlirësisë, e pafajësisë,e saktësisë.Simbolizon dritën,diellin,ajrin,shenjtërimin e autoritetin shpirtëror. Ka kuptimin e një qetësie absolute,por me potencial që paraprin shpërthimin, që shpreh dhe karakterin e njerëzve që pëlqejnë këtë ngjyrë. Kur…