Kush ishte njeriu më i zgjuar në botë?

Kush ishte njeriu më i zgjuar në botë?

Kush ka qenë njeriu më i zgjuar në botë? Sigurisht që ka shumë pretendentë të denjë. Sot, vetë emri i Ajnshtajnit është sinonim i gjeniut. Të tjerë mund të sugjerojnë Stephen Hawking. Ata që vlerësojnë letërsinë dhe muzikën...

Faqe 1 nga 3 1 2 3


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit