Dietologia Blerina Bombaj ka sqaruar publikisht një kliente, e cila mesa duket, si ne të gjithë, nuk është e informuar për ngjyrën që duhet të ketë mishi. Ajo pasi kishte porositur një fileto viçi, ishte ankuar që ai ishte i bardhë, si pasojë, sipas saj vinte nga Brazili.
“Dikush nga klientet qe ka drekuar sot te ne eshte ankuar se sipas mendimit te saj, mishi i vicit nuk ishte i vendit por i Brazilit pasi ngjyra ishte e bardhe dhe jo e kuqe. Duke mos u gjendur personalisht aty po e sqaroj ketu, me idene se mund te kete edhe te tjere qe ndoshta nuk e dine se ngjyra e mishit nuk tregon freskine dhe as origjinen por menyren e pergatitjes. Ndersa ngjyra e kuqe eshte shqetesuese, sepse per te mbajtur ngjyren e kuqe perdoren kimikate teper te rrezikshme qe parandalojne oksidinim qe ndodh natyrshem te mishi. Gjithsesi, une e ftoj te shkoje atje ku une e blej plot 14 mije leke kilogramin e mishit dhe 20 mije te filetos, dhe te bindet, dyqani ndodhet perballe shkolles Sabaudin Gabrani dhe quhet Dibra”, ka thënë Blerina Bombaj.