iconstyle.al > Modë > Aksesore > Të fiksuar pas natyrës, klasikes apo Zvicrës? Ka një përgjigje për secilën

Të fiksuar pas natyrës, klasikes apo Zvicrës? Ka një përgjigje për secilën

Sot në botën dixhitale duket se është e vështirë që të bësh një lëvizje pas te natyra. Por ka një mundësi që ta bëni këtë me paraqitjen tuaj pa shumë mundime dhe vetëm përmes një aksesori: orës.

Duke u bazuar në historinë e tij të përzierjes së stilit bashkëkohor me saktësinë  e markës zvicerane “Swatch” prezantoi koleksionin e ri, Vjeshtë 2017. Tre nën-koleksione lidhin natyrën, ngjyrat dhe stilin “glamour” me dizajnet moderne.

Koleksioni “Countryside” shpreh thirrjen për thjeshtësinë natyrore me lulet, kafshët dhe kuzhinën.

Koleksioni “Time to Swatch” sjell një ndjesi gëzimi dhe kthen sërish klasiken, elegancën e nënvlerësuar.

Malet, çokollata, djathi, vendi i bërjes së orëve precize: mirëserdhët në Zvicër! Koleksioni “Swissness” shpjegon vizualisht se për çfarë mbahet më shumë shteti zviceran.

Tre koleksione të ndryshme për tre stile të ndryshme njerëzish, të dashuruarit pas natyrës, klasikes apo Zvicrës.

Eksploroni nga afër koleksionin e ri në dyqanin e “Swatch”, në Qendrën Metropol në rrugën “Sami Frashëri”, në Qendrën TEG dhe QTU.

Burimi: Swatch

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.