Syzet më të mira të Pranverës 2016 nga pasarelat

Moda e syzeve të diellit dhe atyre optike sundon faqet e modës. Gucci duket se e ka kuptuar këtë, pasi ekspozoi syzet në pasarelë këtë sezon, me skeletet e tyre të cilësisë më të lartë.

Ndërkohë që presim të tjerët që të ndjekin sezonet e ardhshme, Pranvera 2016 radhitet që nga syzet dekorative të Dolce & Gabbana te format gjeometrike të Marni te format oversized dhe të polarizuara të Chanel.

Shikoni syzet më impresionuese nga shfaqjet e modës së Pranverës 2016.

Burimi: The Impression

Shkarko Snapfood dhe fito 10% ulje në porosinë e parë