Si ta organizoni vetë ditëlindjen e fëmijës

Si ta organizoni vetë ditëlindjen e fëmijës

Nuk keni pse shpenzoni para për të punësuar një person, ndërkohë që mund ta organizoni ju ditëlindjen e fëmijës suaj. Detajet janë shumë të rëndësishme, kështu që kushtojini vëmendje për të realizuar ditëlindjen ideale. Zgjidhni vendin Eliminojmë apriori...

10 ide të lehta për takime romantike

10 ide të lehta për takime romantike

Çdo ditë është e duhura për të surprizuar dikë! Mos u bëni një çift monoton, por gjeni gjithmonë diçka kreative dhe ndryshe për të bërë së bashku. Takimet e cilësuara romantike mund t’i realizoni kudo dhe pa u...

“Swatch” mendon edhe për fëmijët! (VIDEO)

“Swatch” mendon edhe për fëmijët! (VIDEO)

Ndër të paktat marka orësh të cilësisë më të lartë, “Swatch” përfshin edhe dizajnet më të bukura për të vegjlit. Imagjinata shkon larg me koleksionin 2016 “Flik Flak Sunny Hours”. Mirëprisni një botë me gjelbërim, kafshë dhe luleshtrydhe...

Faqe 32 nga 34 1 31 32 33 34


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit