27 Nentor 2020

“UNO është cilësi e parë”
Sepse ne përdorim produktet më të mira, të freskëta dhe pa konservues!
Shërbimi taksi nga ora 10:00 deri në orën 23:59 të natës.

Pica, pasta, sandwich, sallata dhe supa.


 

Kontakt:

  • Adresa: Rr. Medar Shtylla 1001 Tirana, Albania
  • Nr. Telefoni: 069 726 6406
  • Web: –


Rrjetet Sociale: