27 Nentor 2020

Peshk I fresket.
Gatime si rizoto, spageti dhe supe me prodhime deti. Peshk i pjekur ne zgare.
Cmime konkuruese dhe cilesi e garantuar


 

Kontakt:

  • Adresa: Rr. Mujo Ulqinaku 1001 Tirana, Albania
  • Nr. Telefoni: 069 828 8668
  • Web: –


Rrjetet Sociale: