26 Nentor 2020

Restorant Mystic ofron gatime nga kuzhina Greke dhe Mediterrane, Kuzhina Italiane, Prodhime Deti karkaleca ne zgare, peshk levrek, salmon ne zgare, tave me karkaleca, Fast Food , Pica dhe ushqimin e mrekullueshem Vegjetarian.


 

Kontakt:

  • Adresa 1: Rruga PERLAT REXHEPI prane Fakultetit Juridik1001 Tirana, Albania
  • Adresa 2: Rruga SAMI FRASHERI prane LSI1001 Tirana, Albania
  • Adresa 3: Rruga SAMI FRASHERI prane Shtepise se Ofertave1001 Tirana, Albania
  • Nr. Telefoni: 069 220 2862
  • Web: –


Rrjetet Sociale: