fbpx
25 Shtator 2022

M’anna Mediterranean Food

Porosit ushqimin më të shijshëm dhe sipas standarteve të sigurisë!


 

Kontakt:

  • Adresa:  Tirana, Albania
  • Nr. Telefoni: +355 69 27 27 112
  • Web: –


Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]