27 Nentor 2020

Restorant Berlin ka shërbyer ushqimin më të mirë në Tiranë që nga viti 1998

Restorant Berlin ndodhet në qendër të Tiranës. Në një atmosferë mjaft të mirë Restorant Berlin ofron hapësira të mëdha dhe një verandë të mrekullueshme. Ka kuzhinë tradicionale shqiptare dhe ndërkombëtare, me një larmi të madhe pjatash, që ndërrohen çdo muaj.

Gjithashtu ofrohet vera më e mirë italiane dhe kiliane. Mos harroni të provoni picat në furrë druri


 

Kontakt:Rrjetet Sociale: