iconstyle.al > Aktualitet > Pas Lotarisë Amerikane, ka ende shpresa: Ambasada Amerikane njofton një program të ri aplikimi

Pas Lotarisë Amerikane, ka ende shpresa: Ambasada Amerikane njofton një program të ri aplikimi

Pasi kanë dalë rezultatet e Lotarisë Amerikane, për të gjithë ata që nuk janë përzgjedhur Ambasada Amerikane ka një lajm të mirë. Ajo ka njoftuar një program të ri aplikimesh, të cilët janë një shanc i mirë për të realizuar ëndrrën tuaj.

Sipas një njoftimi në Facebook, programet Fulbright ose Humphrey kanë për synim të sjellin më shumë dituri, arsye dhe dhembshuri në marrëdhëniet ndërkombëtare. Ato synojnë të rrisin shanset që kombet të mësojnë, më në fund, të jetojnë në paqe dhe miqësi.

Nëse po mendoni për të aplikuar për programet Fulbright ose Humphrey duhet të njiheni me kriteret dhe procesin e aplikimit të cilat jepen të detajuara në faqen zyrtare të Ambasadës Amerikane.

Byroja e Çështjeve të Edukimit dhe Kulturës (ECA) ofron një shumëllojshmëri programesh, duke përfshirë programe me fokus rininë, me qëllim fuqizimin e brezit të ri dhe vendosjen e lidhjeve afatgjata ndërmjet Shteteve të Bashkuara dhe vendeve të tjera. ECA ofron programe për nxënës së shkollave të mesme, studentë universitarë dhe pasuniversitarë, si edhe mundësi për zhvillim profesional.

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.