iconstyle.al > Sex & Love > Seksi & Këshilla > Nëse ndiqni këto këshilla, do të provoni mrekullitë e seksit anal

Nëse ndiqni këto këshilla, do të provoni mrekullitë e seksit anal

Vajzat stepen për seksin anal. Shumë prej tyre e cilësojnë si rrezik, disa tabu e shumë ngurohen nga frika. “Cosmopolitan” shkruan se seksi anal mund të hapë shumë dyer kënaqësie, si te meshkujt ashtu dhe femrat.

Mos e mendo frikën! Niseni nga lubrifikimi dhe një penis fals, duke stimuluar anusin. Anusi nuk e ka procesin e vetë-lubrifikimit ashtu si vagina, prandaj është e nevojshme të përdoren lubrifikantët. Ky është hapi juaj i parë.

Duke qenë se ka shumë tufa nervore në kanalin e zorrës së trashë, shumë femra thonë se penetrimi anal dhe stimulimi i klitorin është i jashtëzakonshëm. Relaksimi dhe të qenit të sigurtë se jeni mirë-lubrifikuar, është çelësi i gjithë raportin seksual anal. Çdokush e pëlqen ndryshe seksin anal, por pozicionimi i mirë është elementi kryesor.

Nxejeni situatën në shtrat. Ndonjëherë shuplakat në të pasme, tërheqja e gjinjve, seksi anal apo edhe pak kafshim i lehtë, janë dhimbje të pëlqyeshme për femrën. Këto i shtojnë adrenalinën dhe e bëjnë atë të nxehet edhe më shumë gjatë seksit.

Gjithashtu mos u shqetësoni, me seksin anal, nuk mbeteni shtatzënë.

 

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.