Mark Zuckeberg, së shpejti baba…

Mark Zuckerberg , themeluesi i rrjetit më të madh social në botë “facebook”, do të bëhet baba. Ai ka shfrytëzuar dhe “përzgjedhur” rrjetin e tij social për të njoftuar se ai dhe gruaja e tij Priscila, do të bëhen prindër të një vajze. Në postimin e tij në “Facebook”, i lumtur nga lajmi, shpjegon se dëshiron  një botë  më të mirë për fëmijën e tij dhe brezin e ri. Çifti është lidhur para 12 vjetësh,  atëhere kur Zukenberg ishte duke krijuar veçoritë e para për rrjetin më të fuqishëm social në botë “Facebook”.

Nga Mersi Bardhi

Shkarko Snapfood dhe fito 10% ulje në porosinë e parë