iconstyle.al > Sex & Love > Lidhjet > Këshilla për të qenë më shumë se shok me të

Këshilla për të qenë më shumë se shok me të

Nëse nuk doni të jeni përsëri pjesë e “friendzone”, zbatoni këto këshilla.

Luani rolin e xhentilit, por edhe flirtuesit – Mbusheni me dhurata, çokollata, fjalë të ëmbla, kështu do e bëni më të qartë qëllimin tuaj.

Komplimentojeni në mënyrë të vazhdueshme – Hiqni dorë nga mesazhet e turpshme, shtojini disa doza flirti.

Përpiquni ta bëni xheloze – Nëse ajo mendon se ju keni disa vajza të tjera të cilat duan vëmendjen tuaj, do e keni më të thjeshtë. Femrat e adhurojnë konkurrencën.

Aroma juaj duhet të jetë tërheqëse – Kujdesuni për këtë pjesë, pasi femrat i adhurojnë meshkujt që vijnë erë të mirë.

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.