Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi ditor: 22 mars 2016

Dashi Në qoftë se jeni të punësuar në një organizatë, një projekt premtues mund të vonohet për shkak të një shkurtimi në staf ose për shkak të një kufizimi administrativ. Nuk jeni të detyruar të luftoni kundër kohës,...

Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi ditor: 21 mars 2016

Dashi Një mundësi emocionuese për karrierë mund t’ju vijë këtë javë, por mundet që ende të hasni rezistencë nga një figurë me autoritet. Do të rikuperoni dialogun me personat që keni më pranë dhe kjo është një nga...

Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi ditor: 20 mars 2016

Dashi Gjate ditës së sotme do të jeni shume të lëkundur, sidomos përsa i përket një vendimi të rëndësishëm në çështjet e zemrës. Në sajë të ndikimit të Diellit dhe të Neptunit nuk rekomandohen veprime të nxituara. Demi...

Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi ditor: 19 mars 2016

Dashi A jeni gati për fundjavën? Duhet të ndjeheni shumë të zellshëm tani pasi disa planete do bashkohen në sektorin tuaj të ndryshimeve të mëdha! Në sajë të ndikimit të Uranit, Saturnit dhe Plutonit, dita do të jetë...

Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi ditor: 18 mars 2016

Dashi Do të ndërmerrni mbi vete një përgjegjësi që nuk do të jeni në gjendje ta përballoni. Mos kërkoni të arrini aty ku nuk është e mundur. Do t’ju kërkohet që të veproni me kujdes ndaj detyrave tuaja;...

Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi ditor: 17 mars 2016

Dashi Njerëzit me humor bëjnë veçse gjëra të dobishme. Kjo shprehje do të vlejë shumë për ju sot, sepse jeni çuar me humor në mëngjes dhe gjatë gjithë ditës do të merrni gjërat më të mira. Në qoftë...

Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi ditor: 16 mars 2016

Dashi Në qoftë se ka një mundësi për ju që do e ngrejë më lart statusin tuaj, të siguroheni se kjo mundësi ju përket juve dhe duhet ta rrëmbeni me një vrap! Duhet të bëni diçka për të...

Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi ditor: 15 mars 2016

Dashi Aleanca e fuqishme mes Plutonit dhe Jupiterit që influencon në karrierën tuaj, kanë një efekt transformues kësaj jave. Përgatituni për çdo mundësi. Besojini intuitës suaj dhe nuk do të humbisni asnjë rast sot. Demi Mund t’ju jepet...

Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi javor: 14-20 mars

Dashi Nëse është e vërtetë thënia “rëndësi ka përfundimi” atëherë s’keni pse të shqetësoheni, sepse java do të fillojë në mënyrë të lodhshme për shkak të ndërveprimit të Marsit dhe Venusit, një shenjë paralajmëruese kjo për tensionet që...

Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi ditor: 14 mars 2016

Dashi Thelloni me shumë njohjet e reja dhe të përbashkëtat që mund të gjeni do të dini si t’i përdorni në dobinë tuaj. Në profesionin tuaj do t’ju ndihmojë një person. Demi Besimi në ndryshimet që po ndodhin...

Horoskopi ditor: 29 dhjetor 2015

Horoskopi ditor: 13 mars 2016

Dashi Mbani lart sensin e humorit edhe pse shihni se shumë gjëra nuk janë në vendin e duhur. Mund të jeni gati për të filluar diçka të re dhe të guximshme. Ky moment mund t’ju gjejë duke lënë...

Faqe 379 nga 392 1 378 379 380 392


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit