iconstyle.al > Modë > Stili i rrugës > Gjërat më në modë që mund të “vidhni” nga dollapi i të dashurit

Gjërat më në modë që mund të “vidhni” nga dollapi i të dashurit

Ju mund të keni shumë gjëra të përbashkëta me të dashurin tuaj kur flasim për “kuzhinën”. Por nëse kaloni te dollapi i secilit do ta kuptoni se keni po ashtu ngjashmëri.

Për disa arsye elementë të caktuar është më mirë kur i merrni hua. Dhe për këtë nuk ka asnjë rëndësi nëse flasim për veshjet e një mashkulli.

Këto janë disa prej veshjeve që ju mund t’i merrni hua ose vjedhurazi nga i dashuri, shoku ose vëllai juaj, me të cilat do të ngjani shumë me stil.

1.Kapelën me strehë për djem

the-fashion-items-worth-stealing-from-your-boyfriend-according-to-angela-scanlon-1703735-1458560931.640x0c

2.Çantën e dorës, që mban dokumentet

the-fashion-items-worth-stealing-from-your-boyfriend-according-to-angela-scanlon-1703731-1458560931.640x0c

3.Xhinset e masës së meshkujve

the-fashion-items-worth-stealing-from-your-boyfriend-according-to-angela-scanlon-1703732-1458560931.640x0c

4.Çizmet deri te kyçi (Nëse keni numrin e këmbës të afërt)

the-fashion-items-worth-stealing-from-your-boyfriend-according-to-angela-scanlon-1703733-1458560931.640x0c

5.Pulovër/ bluzën

the-fashion-items-worth-stealing-from-your-boyfriend-according-to-angela-scanlon-1703734-1458560931.640x0c

6.Tutat sportive

the-fashion-items-worth-stealing-from-your-boyfriend-according-to-angela-scanlon-1703736-1458560931.640x0c

7.Këmishën

the-fashion-items-worth-stealing-from-your-boyfriend-according-to-angela-scanlon-1703737-1458560932.640x0c

8.Shallin e meshkujve

the-fashion-items-worth-stealing-from-your-boyfriend-according-to-angela-scanlon-1703730-1458560930.640x0c

Burimi: Who What Wear

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.