iconstyle.al > Men > Gjaku në fund të këmbëve! Këngëtarin shqiptar desh e shtyp makina gjatë xhirimit të klipit

Gjaku në fund të këmbëve! Këngëtarin shqiptar desh e shtyp makina gjatë xhirimit të klipit

Kur shohim një klip të bukur, nuk e kuptojmë vërtetë mundimin e këngëtarit dhe punën e madhe të stafit që ndodhet pas tij.

Ardian Bujupi tregoi se kaloi një shaka që e trembi shumë, në videoklipin e kësaj së tij të fundit.

Ai postoi një moment nga prapaskenat e “Arigato” dhe mund të themi që duket vërtetë i trembur.

Në një pjesë të klipit, Ariani shihet duke kërcyer në rrugë, teska një makinë pa shofer e ndjek nga pak. Por për një çast, duket se ardiani ka nisur të ecë më avash se makina dhe ka rrezikuar kështu një aksident. Në momentin që makina e ka prekuar nga pas, Ardian është trembur dhe kanë nisur të qeshurat nga i gjithë stafi, ndonëse pasojat mund të kishin qenë të rënda.

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.