iconstyle.al > Modë > Aksesore > Gabimi që po bëjmë të gjitha me unazën

Gabimi që po bëjmë të gjitha me unazën

“Ndoshta nuk është shumë problem ta mbani një unazë dasme metalike gjatë kohës kur bëni dush, por gjithmonë është më e rekomandueshme t’i hiqni”, thotë Elizabeth Doyle, gemologe dhe pronare e “Doyle & Doyle Jewerls” në Nju Jork.

Shampoja dhe zbutësi i flokëve mund të përmbajnë kimikate të ndryshme të cilat me kohën e dëmtojnë metalin.

Jennifer Gandia, pronare e “Greenwich Jewelers” në Nju jork, po ashtu thekson se efektet e ujit dhe sapunit mund të jenë të vështira për t’i hequr.

Sidoqoftë, ato tregojnë se zhytja në pishinë apo stërvitja në palestër nuk janë të dëmshme.

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.