iconstyle.al > Modë > Stili i rrugës > Fundi që nuk mendonit se do të rikthehej në modë

Fundi që nuk mendonit se do të rikthehej në modë

Ndonjëherë ne mendojmë se e kemi “zbuluar” se çfarë është në modë. Ne e dimë se çfarë do të blihet, çfarë do të vishet sipas sezoneve dhe çfarë trendesh do të zhduken.

Pastaj ka disa kohë kur ne kujtojmë se sa e paparashikueshme kjo industri mund të jetë. Mund të marrim si shembull pikërisht minifundin xhins.

Inspirimi i viteve ’70 pati një rikthim vitin e kaluar, por ne kurrë nuk e mendonim se ai mund të kthehej sërish në modë. Ky rikthim erdhi “falë” dizajnuesve dhe yjeve të silit, të cilit ishin të interesuar të rigjallëronin këtë veshje.

Nëse hezitoni se si ta vishni këtë fund shumë “casual”, këto celebrities ju japin disa ide.

Burimi: Who What Wear

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.