iconstyle.al > Aktualitet > Edhe ty nuk t’u hap Instagram-i? Arsyeja përse u bllokua, nuk është aspak ajo që mendon

Edhe ty nuk t’u hap Instagram-i? Arsyeja përse u bllokua, nuk është aspak ajo që mendon

Epo është e premte, data shënon 13 dhe sigurisht që Instagrami do të kishte probleme! Për disa minuta, rrjeti social më i përdorur hasi probleme me serverin dhe asnjë nga përdoruesit nuk kishte akses.

“Na vjen keq, diçka nuk shkon si duhet, provoni më vonë”-ishte mesazhi që përdoruesit lexuan, teksa tentonin të hapnin aplikacionin.

 

Edhe përse u mbyll për disa minuta, përdoruesit u alarmuan dhe iu drejtuan “Facebook” apo “Twitter”, për të parë nëse edhe të tjerët po hasnin të njëjtat probleme me ta.

 

Sipas hartës së bërë publike, zonat që u prekën më shumë nga “zija disa minutëshe” e Instagramit ishin Amerika, Britania e Madhe, si dhe një pjesë e Europës.

Por lajmi i mirë është se gjithçka është në normalitet tani dhe gjithkush nga ne iu rikthye jetës virtuale!

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.