6 sekrete si të dilni perfekte në foto

6 sekrete si të dilni perfekte në foto

Të gjithë duam që të dalim bukur dhe sa më spontan në fotografi, pasi ato kapin çdo moment dhe mbeten një kujtim. Fotografi nga Ohio, Jodee Ball, ju rekomandon gjashtë këshilla që, sipas tij do t’i transformojnë njëherë...

10 pozat më fotozhenike para aparatit

10 pozat më fotozhenike para aparatit

Fotografitë e zakonshme janë bërë diçka e mërzitshme për ju. Nëse doni që të realizoni disa kujtime më interesante atëherë duhet të dini se ajo që ka rëndësi është shumë poza. Në varësi të asaj që do të...

6 hapa për grimin perfekt të syrit

6 hapa për grimin perfekt të syrit

Grimi perfekt për sytë është shumë i rëndësishme. Ne ju sjellim gjashtë hapa si ta arrini. Baza Zgjidhni një ngjyrë që përputhet me tonin e lëkurës suaj si nuancë e bardhë, shampanjë, ose nuancë në të verdhë. Përdorni...

Faqe 70 nga 70 1 69 70


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit