Mënyra se si e zhytni një biskotë në një pije mund t’jua tregojë moshën. Kjo mbështetet nga kërkimet, të cilat tregojnë se çdo gjeneratë ka mënyrën e vet për të shijuar biskotat e saj. Studiuesit zbuluan se moshat 43-58 dhe një përqindje e ngjashme e moshës 27-42 vjeç, pëlqejnë t’i thyejnë biskotat e tyre në gjysmë për t’i ngrënë. Më pas të moshuarve u pëlqen ta hanë biskotën në katër kafshata.
Ndërsa ata mbi 58 vjeç, preferojnë ta hanë biskotën e tyre ngadalë, nga skajet, fillimisht dhe më pas nga brenda. Sipas studimit të Galaxy Biscuits, 38% e Gen Z (26 vjeç e poshtë) zgjedhin të zhysin dy herë biskotën e tyre në pije dhe gjysma thonë se u pëlqen ta bëjnë këtë për dy sekonda në çaj. Pesë biskota ishte mesatarja që ata konsumonin.
Ndërkohë, Gen Z kënaqet duke e zhytur mirë biskotën e tyre në çaj. Ky studim, vjen pasi McVitie’s nisi një fushatë në Britani për të rikthyer çajin dhe biskotat në zyrë.