iconstyle.al > Modë > Aksesore > 11 parfumet më të mira të pranverës

11 parfumet më të mira të pranverës

Merrni një udhëtim në shkretëtirë, imagjinoni trëndafilin dhe bini në dashuri me qitron.

11 parfumet e reja që duhet të zëvendësoni tani që pranvera ka lulëzuar.

1.Gjithmonë të rinj – Stella McCartney Pop, $72

hbz-the-list-spring-perfumes-06_1

2.Verë e pafundme – Tom Ford Soleil Blanc, $220

hbz-the-list-spring-perfumes-09_1

3.Aromë limoni –  Nest Citrine, $68

hbz-the-list-spring-perfumes-05_1

4.Gjë e ëmbël – Prada Candy Kiss, $88

hbz-the-list-spring-perfumes-07_1

5.Zona e kuqe – Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa, $74

hbz-the-list-spring-perfumes-08_1

6.Shumëllojshmëri kopshti – Jo Malone Nasturtium & Clover, $70

hbz-the-list-spring-perfumes-01_1

7.Menu ëmbëlsire – Thierry Mugler Angel Muse, $95

hbz-the-list-spring-perfumes-03_1

8.Lidhja me detin – Aerin Meditteranean Honeysuckle, $110

hbz-the-list-spring-perfumes-02_1

9.Orë magjike – Aedes de Venustas Cierge de Lune, $245

hbz-the-list-spring-perfumes-04_1

10.Mendoni fragmentet – Memo Paris Marfa, $250

hbz-the-list-spring-perfumes-11

11.Noti i darkës – Paco Rabanne Olympèa, $75

hbz-the-list-spring-perfumes-102

Burimi: Harper’s Bazaar

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.