ICONstyle > Modë > Icon Stil > Zbulohet shteti ku do të mbahet shfaqja e modë së Louis Vuitton

Zbulohet shteti ku do të mbahet shfaqja e modë së Louis Vuitton

Louis Vuitton do të mbajë shfaqjen “Cruise 2018” në Japoni, të dielën e 14 majit të këtij viti. Me Nicolas Ghesquiere si drejtorin artistik për koleksionet e femrave, shtëpia i ka prezantuar më herët koleksionet Cruise në Monako, Palm Springs dhe Rio de Janeiro.

Ghesquiere vizitoi Tokion në nëntor, me siguri për të pikasur destinacionin.

Louis Vuitton ka një histori të gjatë me qytetin, pasi hapi dyqanin e parë në Tokio në 1978-n dhe bashkëpunoi me artistët dhe dizajnuesit japonezë, përfshirë Takashi Murakami, Yayoi Kusama dhe Rei Kawakubo.

Qyteti dhe vendndodhja specifike e shfaqjes Cruise do të deklarohet më vonë.

Burimi: Vogue

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.