iconstyle.al > Modë > Icon Stil > VOTO: Cila nga 5 të famshmet shqiptare është veshur më me stil këtë javë?

VOTO: Cila nga 5 të famshmet shqiptare është veshur më me stil këtë javë?

Të jesh një personazh i famshëm televiziv ose blogere mode, do të thotë të investosh, për të pasur një imazh të mirë në sytë e teleshikuesve ose fansave.

Për këtë kujdesen shumë mirë të famshmet, blogeret dhe personazhet televizive që përcjellin imazhin e tyre falë medias. Ne do të sjellim çdo javë disa nga stilet më të mira të të famshmeve shqiptare, që ju të përzgjidhni një nga paraqitjet më të mira të javës.

Më poshtë mund të votoni për fashionistan më me stil të kësaj jave

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.