iconstyle.al > Modë > Aksesore > Vëmendje! Këto 5 modele çantash janë të vetmet që do t’ju duhen këtë verë

Vëmendje! Këto 5 modele çantash janë të vetmet që do t’ju duhen këtë verë

Çantat janë aksesorët më të domosdoshëm për femrat. Asnjë veshje nuk do të kishte kuptim pa një çantë dhe me siguri femrat që ‘dashurojnë’ modën janë duke hulumtuar për trendet e fundit verore.

Mos u lodhni më shumë! Ne si gjithmonë kemi sjellë sugjerimet më “In” të momentit, ato që stilistët dhe blogeret po promovojnë gjithandej.

1.Çanta me rruaza

2.Çanta rrjetë

3.Çanta me dorezë

4.Çanta rrethore

5.Çanta me kashtë

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.