iconstyle.al > Bukuri > Beauty and Celebrity > Transformimi në 10 vjet i Kim Kardashian (FOTO)

Transformimi në 10 vjet i Kim Kardashian (FOTO)

Ajo u shfaq në publik që në vitin 2003, por u bë e famshme në vitin 2007, pasi një video seksuale mes Kim dhe ish-të dashurit të saj Ray J, u hakërua dhe u bë publike.

Që prej asaj periudhe, Kim ka dominuar totalisht vëmendjen e mediave rozë dhe më tepër se 103 milionë njerëzve që e ndjekin në “Instagram”.

Por, si ka ndryshuar fiziku i Kim Kardashian në dekadën e fundit… Shihni fotot nga viti 2007 deri sot.

Viti 2007

Viti 2008

Viti 2009

Viti 2010

Viti 2011

Viti 2012

Viti 2013

Viti 2014

Viti 2015

Viti 2016

Viti 2017

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.