Etiketë: ministria e kultures

Transumanca në UNESCO!

Transumanca në UNESCO!

Xhubleta u bë thuajse një vit që është futur në UNESCO, pas kësaj, Komiteti Ndërqeveritar i Mbrojtjes së Trashëgimisë Kulturore ...

Shkarko Snapfood dhe fito 10% ulje në porosinë e parë