SWATCH BIG BOLD IRONY

SWATCH BIG BOLD IRONY

Krijuar për eksplorues të guximshëm dhe ata që janë krenarë që janë të ndryshëm, BIG BOLD mishëron një qëndrim dhe një mentalitet për një jetë me aventura dhe adrenalinë! Provokues dhe lozonjar, brand-i Swatch pëlqen t'i mbajë gjërat...

SWATCH  NEON

SWATCH NEON

Pikërisht në kohën e verës, Swatch ka menduar për të gjithë ne duke lançuar një koleksion të ri neoni me detaje tërheqëse. Ikonat e Swatch të ditëve të hershme CHRONO GRAND PRIX, TECHNO SPHERE, CHRONO WHITE HORSES, dhe SKYCHART ...

Arti dhe SWATCH

Arti dhe SWATCH

Njerëzit nuk e harrojnë emocionin e qëndrimit për herë të parë përballë një vepre arti! Nëpërmjet Swatch, këtë ndjesi mund ta përjetojmë çdo ditë! Gjëra emocionuese ndodhin kur arti dhe bota e Swatch takohen. Që prej fillimit, Swatch...

Faqe 2 nga 34 1 2 3 34






Buletin

Më shumë në email

Te Fundit