Këshilla për të mbrojtur lëkurën në dimër

Këshilla për të mbrojtur lëkurën në dimër

Është dimër dhe “jetesa” nuk është e lehtë, në kujdesin për flokët, lëkurën dhe thonjtë. Moti i ftohtë dhe mungesa e lagështisë thajnë ajrin, ndërkohë që bëjnë të njëjtën gjë për lëkurën tuaj. Ngrohja e shtëpisë thajnë gjithashtu...

13 trendet e bukurisë gjatë 2015-s

13 trendet e bukurisë gjatë 2015-s

Ky vit ishte për bukurinë. Ne ndërruam tendencat e makijazhit, të flokëve dhe të paraqitjes, shumë herë brenda këtyre 11 muajve. Trendët në ndryshim të këtij viti mund të krahasohen me aplikacionin “Snapchat”, duke e shfaqur dhe duke...

9 biseda që duhet të bëjë çdo çift

9 biseda që duhet të bëjë çdo çift

Të gjitha lidhjet kanë nevojë për karikuesin e tyre personal. Mund të jetë një vend, një lojë apo edhe një bisedë. Zakonisht është e vështirë të sjellësh paqen në një lidhje ku sapo ka kaluar një stuhi. Këto...

Faqe 331 nga 339 1 330 331 332 339


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit