6 Dhjetor 2022

Swatch, një orë provokuese dhe ikonë, e cila shpëtoi industrinë Zviceriane të orëve, falë themeluesit të saj vizionar Nicolas Hayek, që prej krijimit në mars 1983.

Mekanizmi i orëve “Swiss Made” me 51 elementë përbërës, konceptet revolucionare, modelet krijuese, dizajnet dhe ngjyrat janë vlerat që e karakterizojnë Swatch dhe befasojnë audiencën.

Akesorët që brandi Zvicerian Swatch ofron, si: orë, bizhu apo syze, janë zgjedhja e duhur nëse po kërkoni dhuratën ideale për ju apo personat tuaj të dashur.

Kujdes: Swatch krijon varësi!


 

Kontakt:

Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]