29 Nentor 2022

#vena eshte nje Vinoteke me kuzhine qe tashme eshte e hapur prej mbi 2 vitesh ne zemer te Tiranes, ne nje nga lagjet me te bukura dhe te qeta qe i kane shpetuar betonizimit😊.

Te gjitha te shoqeruara dhe me menu-ne tone te ushqimit😋. Ah se desh harruam, cmimet jane super😁.

#shihemitevena per emocione te metejshme🥰


Kontakt:

  • Adresa: Rruga Komuna e Parisit, 3/1, 1001
  • Nr. Telefoni: 067 490 4376
  • Web: #


Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]